Blog

Welkom op de blogpagina van Thomaboor.nl. In onze blogs beantwoorden wij veelgestelde vragen en lichten wij producten toe welke echt een musthave zijn! Wilt u meer weten over Thomaboor.nl? Klik dan hier.

Tegels zagen met een zaagtafel

Het zagen van keramische tegels of natuursteen kan een uitdaging zijn. De keiharde tegels hebben voordelen: het slijt niet, het krast niet, het is kleurvast en vuil trekt er niet in. Maar hoe kan het gezaagd worden?

Het zagen van keramische tegels of natuursteen kan een uitdaging zijn. De keiharde tegels hebben voordelen: het slijt niet, het krast niet, het is kleurvast en vuil trekt er niet in. Maar hoe kan keihard materiaal gezaagd worden? Wij raden dan het gebruik van een tegelzaagmachine aan.

Hoe zet ik een diamantboor in?

Het boren van gaten met een diamantboor kan een uitdagende klus zijn. Wij delen we een stapsgewijze handleiding om ervoor te zorgen dat je jouw boorwerk perfect uitvoert, zonder ongewenste uitglijders.

Het boren van gaten met een diamantboor kan een uitdagende klus zijn, vooral als je precisie en nauwkeurigheid vereist. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, het correct hanteren van de diamantboor vereist zorgvuldigheid en aandacht voor detail. In deze blog delen we een stapsgewijze handleiding om ervoor te zorgen dat je jouw boorwerk perfect uitvoert, zonder ongewenste uitglijders.

Het RESUCE fijn zaagblad

In onverwachte noodsituaties en uitdagende sloopwerkzaamheden is snel en nauwkeurig zagen van cruciaal belang. Het RESCUE fijn zaagblad van Thomaboor.nl is onmisbaar met reddingsoperaties en sloopwerk.

Het DUO PVC zaagblad

Het inkorten en afbramen van PCV-pijpen is een onvermijdelijke stap. Het DUO PVC zaagblad is een revolutionaire oplossing die niet zorgt voor een professionele en efficiënte afwerking, maar is ook tijd en geld besparend.

Het juiste diamantzaagblad

Het selecteren van het juiste diamantzaagblad voor jouw specifieke klus kan een uitdaging zijn. Wij hebben hier verstand van! In deze blog bespreken we enkele belangrijke factoren die helpen bij het keuze maken.

Slijtage op diamantboor voorkomen

Wij verkopen vele diamantboren per jaar. Een veelgestelde vraag hierbij is: hoe voorkom ik slijtage aan een boor? Een boor die langere tijd meegaat is van belang. Wij geven tips om slijtage te voorkomen!

Optimaliseer jouw prestaties!

Het behouden van de scherpte van de diamantboren en zaagbladen is cruciaal, en hier komt onze opscherptegel goed van pas. Zo blijft het diamantgereedschap scherp en efficiënt.