Onderhoud & reparatie

Het onderhoud van uw diamantgereedschap kunt u met een gerust hart overlaten aan Thomaboor.nl. In onze goed uitgeruste werkplaats is iedere werkdag een technisch monteur aanwezig.

Wij kennen de machines die wij verkopen door en door. De onderdelen die bij intensief gebruik regelmatig vervangen moeten worden hebben wij op voorraad in de werkplaats. Daardoor kunnen we de meeste reparaties binnen 1 werkdag voor u uitvoeren. Is er een complexer probleem, of moeten er onderdelen besteld worden? Dan houden we u telefonisch op de hoogte. We doen er alles aan zodat u uw machine weer snel kunt gebruiken.

Twijfelt u of uw machine nog een kans verdient? Of wilt u vooraf een prijsindicatie? Kom gerust langs, dan kijken we met u mee!

Diamantboor herbezetten

Zijn de segmenten van uw diamantboor op? Of zijn de tanden beschadigd? Bij diamantboren met een diameter vanaf 130mm kijken wij mee of de boorpijp nog van voldoende kwaliteit is. Als dat het geval is kunnen wij uw diamantboor inkorten en daarna herbezetten met nieuwe segmenten.