Thomaboor, dé vakwinkel voor diamantgereedschappen

Welkom bij Thomaboor.nl, dé vakwinkel voor iedereen die gebruik maakt van diamantgereedschappen. 

Thomaboor.nl is voortgekomen uit Boor- en Zaagbedrijf Thomassen. Hier zijn wij een aantal jaar geleden gestart met het vervaardigen van onze eigen diamantboren, die we ook op de markt gebracht hebben. Ondertussen is het assortiment uitgebreid met zaagbladen, machines en andere toebehoren. Wat kleinschalig is begonnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerde winkel voor iedereen die gebruik maakt van diamantgereedschappen en gerelateerde artikelen, allemaal vervaardigd in Barneveld.

Bij Thomaboor.nl is Rutger uw aanspreekpunt. Rutger is al jarenlang werkzaam bij ons bedrijf en is verantwoordelijke voor de in- en verkoop. Hij staat altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat. Of u op zoek bent naar specifiek gereedschap of advies nodig hebt voor uw project, Rutger zorgt ervoor dat u met vertrouwen aan de slag kunt. Bent u op zoek naar een gereedschapsexpert, waarbij uw belangen vooropgesteld worden, dan is Rutger degene die u zoekt! 

Ons assortiment is zowel in onze winkel als op de webshop beschikbaar. De klantenkring van Thomaboor.nl varieert van verhuurbedrijven tot stratenmakers, en van installateurs tot isolatiespecialisten. Het assortiment van Thomaboor.nl is zorgvuldig samengesteld en wordt voortdurend uitgebreid om aan de behoeften van de gevarieerde klantenkring te voldoen.  Mocht u iets specifieks zoeken dat nog niet in het assortiment zit, dan zorgt Thomaboor.nl ervoor dat het wordt toegevoegd aan het assortiment.

Het unieke van Thomaboor.nl is de service, daarmee onderscheiden wij ons van andere bedrijven. In onze winkel komen ervaring en kennis samen om een uniek concept te vormen. Luisteren naar onze klanten is onze prioriteit, zodat wij altijd passen advies kunnen geven. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en uitstekende service. 

Naast ons (online) assortiment beschikken wij ook over een goed uitgeruste werkplaats waar iedere dag een technisch monteur aanwezig is. Het onderhoud van uw diamantgereedschap kunt u met een gerust hart overlaten aan Thomaboor.nl!

De machines welke wij verkopen kennen wij door en door. De onderdelen die bij intensief gebruik regelmatig vervangen moeten worden hebben wij ruim op voorraad liggen. Wij doen er alles aan zodat u uw machine weer snel kunt gebruiken. Mochten de onderdelen besteld moeten worden of doet zich een complexer probleem voor? Dan houden wij u telefonisch hiervan op de hoogte.

Twijfelt u of uw machine nog een kans verdient? Of wilt u vooraf een prijsindicatie? Kom gerust langs, dan kijken wij met u mee! 

Thomaboor.nl is en blijft in ontwikkeling. Ook in de toekomst willen we met gezonde bedrijfstrots kunnen zeggen dat we de beste diamantboren leveren!

Openingstijden Thomaboor

De winkel van Thomaboor.nl is op de volgende tijden geopend:

Openingstijden
Zondag

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Gesloten

07:30 – 17:00 uur

07:30 – 17:00 uur

07:30 – 17:00 uur

07:30 – 17:00 uur

07:30 – 17:00 uur

Gesloten

Onze webshop is alle dagen geopend. Op werkdagen verzenden wij uw order. Alle artikelen uit ons assortiment leveren wij binnen één werkdag, mits de bestelling voor 15:00 uur geplaatst is. Mocht het niet mogelijk zijn de bestelling dezelfde dag te kunnen verzenden, informeren wij u hierover telefonisch of via de mail.

Mocht u meer willen weten over het verzenden en bezorgen, klik dan hier.

Adres en- contactgegevens

Hanzeweg 43
3771 NG Barneveld
0342-784270
info@thomaboor.nl