Thomaboor.nl begon kleinschalig, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vakwinkel voor iedereen die gebruik maakt van diamantgereedschappen.

Wij zijn leverancier van diamantgereedschappen en gerelateerde artikelen. De diamantboren zijn handgemaakt, geproduceerd in Barneveld. Wout: ‘We zijn een aantal jaren geleden gestart met het vervaardigen van diamantboren voor eigen gebruik. De verkoop hiervan is begonnen onder Boorbedrijf Thomassen, maar inmiddels doen we dit onder de naam Thomaboor.nl. We verkopen niet alleen boren, maar ook machines en bijbehorende accessoires. Alles is direct uit voorraad leverbaar.’

De klantenkring van Thomaboor.nl varieert van verhuurbedrijven tot stratemakers, en van installateur tot isolatiespecialist. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, als klanten vragen naar bepaalde producten die gerelateerd zijn aan diamantboren en zagen, zorgen wij dat dit wordt toegevoegd aan onze winkel en webshop.

Het unieke van Thomaboor.nl is de service, daarmee onderscheiden wij ons van andere bedrijven. In onze winkel komen ervaring en kennis samen en dat resulteert in een uniek concept. Het is voor ons een uitdaging om zo goed mogelijk naar de klant te luisteren en op die manier een passend advies te geven. We werken aan een langdurige relatie met onze klanten.

Thomaboor.nl is en blijft in ontwikkeling. Ook in de toekomst willen we met gezonde bedrijfstrots kunnen zeggen dat we de beste diamantboren leveren!