Verloop- en verlengstukken

Verloop- en verlengstukken

Soms is een bepaald soort boor net niet geschikt voor de klus die u wilt klaren. Dan is het handig als u gebruik kunt maken van een verloop- of verlengstuk. Bij Thomaboren heeft u een ruime keuze op dit gebied. Op wat voor manier u uw boor ook wilt aanpassen: wij weten zeker dat wij een oplossing weten te vinden. Laat u adviseren door onze professionals zodat u samen het juiste verlengstuk of het juiste verloop op uw machine kunt plaatsen.

Combinaties op basis van uw wensen
Wij kunnen bijna alle combinaties naar wens voor u maken. Denk daarbij aan verlopen naar andere types machines, een dunwandige boor met 1 1/4” aansluiting, een grotere diameter met halfgas aansluiting (1/2”), een korte boor als de ruimte beperkt is, asfaltboren voor bodemonderzoek met een boorwagen en ga zo maar door. Wij willen er natuurlijk altijd alles aan doen om u te voorzien van de juiste oplossing.

Ook een verloop- of verlengstuk nodig omdat uw klus nu eenmaal om andere maatregelen vraagt? Maak dan gebruik van de kennis en expertise van Thomaboren en laat u op de juiste manier adviseren. Breng een bezoek aan ons of neem eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.