Maak kennis met de Thoma Premium 1¼” diamantboor: de ultieme oplossing voor jouw steen- en betonboringen! Dankzij dik materiaal én de hoekverbinding tussen het segment en de boorpijp is deze Premium diamantboor ijzersterk. Zo boor je moeiteloos door de hardste steensoorten en beton.

De robuuste boor heeft een 1¼” aansluiting en is speciaal ontworpen voor steenboringen in combinatie met een handboormachine. Door de grote aansluiting kan het stof gemakkelijk worden afgevoerd via de as, waardoor er stofvrij kan worden gewerkt. De vacuümwerking zorgt er bovendien voor dat de boor zichzelf door de muur heen zuigt (bij een droge muur en i.c.m. een goede bouwstofzuiger) en er minder druk hoeft te worden uitgeoefend.

Maar dat is nog niet alles. De Thoma 1¼” diamantboor is ook ideaal voor betonboringen met een statiefboormachine of een boormachine met hoger vermogen. De boor is bestand tegen hitte en kan tegen een stootje, dankzij de lasergelaste constructie en de ultieme driekhoekverbinding van segment naar boorpijp. Hierdoor is de boor vrijwel onverwoestbaar en kun je optimaal plezier hebben van deze veelzijdige keuze voor steen- en betonboringen.

Kortom, als je op zoek bent naar een diamantboor die ijzersterk is en geschikt voor droog boren in steen, betonboringen met hogere vermogens of statiefboormachines, dan is de Thoma Premium 1¼” diamantboor de beste keuze!