Diamantzaagbladen - sleuvenfrees

SleuvenfreesSleuvenfrees

Heeft u voor uw werkzaamheden in uw huis of bij een klus bij een van uw klanten een sleuvenfrees nodig? Bij Thomaboren vindt u precies wat u zoekt. Met onze sleuvenfrezen maakt u sleuven in muren voor bijvoorbeeld het leidingwerk van elektrische installaties.

Wat is een sleuvenfrees?
Een sleuvenfrees wordt ook wel een murenfrees genoemd en is een stuk gereedschap waarmee u sleuven in muren aanbrengt. Dit elektrisch aangedreven handgereedschap is voorzien van twee parallelle slijpschijven wat meestal diamantsnijschijven zijn. Ze draaien in de langsrichting van de machine, haaks op de te bewerken muur. U kunt de diepte en de onderlinge afstand tussen de onderlinge schijven instellen waarmee u de mogelijke breedte en diepte van de sleuf bepaalt.

Gebruik van een sleuvenfrees
Meestal wordt een sleuvenfrees gebruikt bij de aanleg van elektrische installaties, vooral als het gaat om het wegwerken van de installatiebuizen in de muur. Na het slijpwerk moet (met bijvoorbeeld een steenbeitel) het materiaal tussen de twee geslepen parallelle gleuven in de muur weggekapt worden.

Wilt u ook een kwalitatief hoogwaardige sleuvenfrees voor uw klus aanschaffen? Breng dan een bezoek aan ons bedrijf of neem telefonisch contact met ons op.