Dunwandig

DunwandigDunwandige diamantboren

Op het gebied van diamantboren bent u bij Thomaboren op de juiste plek beland. Wij beschikken over verschillende soorten diamantboren, waaronder dunwandige diamantboren.

Wat is een dunwandige diamantboor?
Een dunwandige diamantboor heeft een aansluiting van 1/2” en is geschikt voor handboormachines. Met zo’n dunwandige boor kunt u uit de hand door beton, steen en asfalt boren. Ze zijn voorzien van dunnere segmenten wat keer op keer zorgt voor een nauwkeurig en mooi afgewerkt resultaat. Of u nu een groot of een klein gat moet boren: alle mogelijke maten zijn op aanvraag leverbaar.

Comfortabel in gebruik
Een dunwandige diamantboor is comfortabel in gebruik en de dunne segmenten hebben een gunstige invloed op de snelheid van snijden. Kroontjesboren worden daarbij ingezet als het gaat om leidingwerk en verankering, grotere diameters zijn vooral geschikt voor onder andere leidingwerk van sanitair en luchtdoorvoerkanalen.

Wilt u ook een dunwandige diamantboor aanschaffen? Breng dan een bezoek aan onze winkel of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.